Charlottenberg

Lördag 21 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund lör, juli 21, 2018 10:41:26

Blog imageJag skulle kunna skriva att jag som oerhört kompetent newfoundlandshundsägare har tränat min hund i ett klockrent platsliggande vid vattenbrynet...

Blog image...eller så kanske jag ska skriva att Maja inte för något i världen tänker blöta ner något mer än möjligen yttersta spetsen på klon! Men det första lät ju lite bättre...??!!

Blog imageJag badade i alla fall!
Tisdag 17 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund tis, juli 17, 2018 20:28:17

Blog imageÄlvan hade rivit sig på örat och ville absolut inte gå ut i hagen med de andra fåren i morse...

Blog image...eller så hade hon bara kommit på att det finns goda äpplen i trädgården!Söndag 15 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund sön, juli 15, 2018 22:38:46

Blog imageJa, någonstans verkar det komma lite regn ser det ut som... Kul för dom!

Torsdag 12 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund tor, juli 12, 2018 09:37:25

Blog imageAha! Nu vet jag varför man bereder skinn! Det är för att de ska tåla vatten! Nu gick det inte att ta med hela fårskocken in till skinnberedningen för de tog inte emot levande djur??!! så nu har vi, förutom en hel massa stora träd, ett regnskydd på plats i hagen utifall det skulle komma en och annan droppe regn!

Blog imageJag förstår inte alls vad Henrik menar när han säger att jag skämmer bort fåren och att de visst tål vatten för våra får verkar vara väldigt allergiska mot regn för så fort det kommer ett par droppar står de vid grinden och bäar och vill komma hem till stallet!

Blog imageTisdag 10 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund tis, juli 10, 2018 11:36:16

Men matte - vad har du på dig???!!!

Blog imageInte en endaste valp i sikte så vad gör man om man är klimatsmart och innovativ - eller bara skitsnål och totalt ointresserad av kläder? Jo, man tar en valpfilt och syr en sommarklänning!

Konstigt, tyckte Maja... Och några till i familjen...

Blog imageTorsdag 5 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund tor, juli 05, 2018 15:17:19

Blog imageJag har nu bytt från att ha doftat vaniljbulle till att numera dofta skumbanan! Inte konstigt att jag alltid går omkring och är sugen på godis och fika!!??

Onsdag 4 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund ons, juli 04, 2018 20:11:48

Bollen är rund...

Blog imageMer än så ska jag nog inte ge mig på att recensera fotboll eftersom jag är fullständigt och totalt ointresserad av sporten som sådan och således lika fullständigt och totalt okunnig om vad som är rätt och fel och vad som är bra och dåligt. Därmed inte sagt att jag är helt ovetandes om att Sveriges lag hittills presterat fullständigt och totalt mycket bättre än de gjort i alla fall sedan VM-94! Utan Zlatan... Nej, jag ska inte påstå att jag kan recensera Zlatan heller för jag har bara sett honom spela en endaste match och det var hans sista för svenska landslaget och vad jag såg då av hans spel blev jag inte så värst imponerad - men vad vet jag om fotboll! Däremot blir jag imponerad över hur de svenska spelarna, tränarna, ledarna, journalisterna och alla andra som verkligen kan fotboll, beskriver de svenska framgångarna på fotbollsplanen. Gemenskap, tydlighet, genuint arbete, empati och ödmjukhet är några av orden som återkommer när man recenserar framgångarna. Något jag hoppas att alla ledare i alla föreningar, organisationer och människor precis överallt tar efter. Så enkelt och så svårt är det att nå framgång inom vad det än gäller.Måndag 2 juliJuli

Skapad av Åsa Enlund mån, juli 02, 2018 13:58:05

Linslusar är vi (nästan) allihopa...

Blog imageAlfred vann sin distans på 1000m i Sommasimmet igår!

TranåsTidning var på plats och gjorde reportage med morfar och farmor.

Pappa Henrik höll sig framme på första sidan även han! (Med kameran i högsta beredskap längst bort i bild, farligt nära vattenkanten...)

Blog image